fredag 4 februari 2011

ANANASPAJ


Super-smarrig Ananaspaj!!!!























Den här pajen bara måste ni testa! Den är hur enkel som helst och
framför allt väldigt god!!!

Nu till pajdegen:

150g smör
1 dl socker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver

Smält smöret och blanda alla ingredienser till pajskalet.
Tryck ut degen i en smord pajform.

Fyllning:

2 dl  lätt-cremefraiche
2 små brk krossad ananas
1 ägg
1 tsk vaniljsocker
1 dl socker

Vispa ihop alla ingredienser med elvisp och häll
fyllningen i pajformen.
Täck kanterna med folie (annars är det lätt att
kanterna blir brända).

In i ugnen 225 grader i mitten ca: 20-30 min.
Kolla att kakan fått fin färg och "stannat"

Servera med vaniljvisp eller lättvispad grädde.
Mums!!!

Lycka till!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar