onsdag 25 april 2012

ÄNDRADE PLANER

Klev upp tidigt i morse och åkte till flygplatsen. Väl där, fick vi sitta på planet i 3 1/2 tim. Ett tekniskt fel hade inträffat så med buss har vi nu hamnat i Phuket stad på hotell Royal Phuket City hotel.
Här blir det övernattning och hemfärd först i morgon.
Bussen hämtar oss 04:30, så då förstår ni kanske när vi bör kliva upp...väldigt tidigt!!!

Hotellet är superfint så oss går det ingen nöd på. Tråkigt att packa upp fuktiga kläder och heller inget rent att sätta på sig men men, värre saker har ju hänt!!

Det bjuds på buff'e till både lunch och middag med soft drinks så det är bara att gilla läget!!

See you soon!!






2 kommentarer:

  1. Hej Mollan med familj! Låter som ni har haft en underbar resa! Synd att det blev strul med planet, inte för att man har något emot att stanna en natt till men som sagt har man packat så har man! Det har varit kul att följa din blogg och ha lite koll på vad ni haft för er! Just nu ligger vi hemma i soffan och samlar krafter för kvällens aktiviteter. Linn har varit på Koh Samet med skolan idag så Tommy o jag har myst vid stranden, helt underbart! Det är ju attans så varmt bara, mellan 35 och 38 grader varje dag, det blev en väldig kontrast motför hemma i Sverige. Konstigt att vädret skiljer sig så mycket mellan Phuket ocg Rayong, vi har inte haft en droppe regn på hela veckan och Jimmy och hans gäng var här 3 1/2 vecka innan vi kom och dom hade regn bara ett par timmar. Synd att tiden går så fort snart bara en vecka kvar, hur ska man klara sig!! Ska bli kul att träffa dig hemma sen, hoppas att foten blivit lite bättre i värmen! Ha det så bra så ses vi snart!!

    SvaraRadera
  2. Hej Eva!!
    Tror att vädret är bättre hos er än i Phuket den här
    årstiden. Det ska regna mer söderut, har jag läst.
    Tyvärr kom regnet lite tidigare i år än vad det ska,
    var det någon som sa...
    Foten är mycket bättre, nu kan jag t.o.m stå i duschen,
    bara det är ju ett " kliv framåt ". Kan gå på foten 1 tim.
    ungefär så det går framåt!!
    Njut av det fina vädret och varandra!!!
    Många tankar och kramar Mollan

    Hälsa familjen!!!

    SvaraRadera